НОВОСТИ:

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Суббота, 27.04.2024, 13:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Хвалите Его со звуком трубным
(Пс.150)
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2012 » Июль » 9 » Фестиваль в Житомирі
Фестиваль в Житомирі
20:22
     Третього червня, саме у свято Трійці, в Житомирі у міському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна відбувся Перший всеукраїнський фестиваль християнських духових оркестрів
     «… Хваліте Його звуком трубним, хваліте Його на арфі та гуслах! Все, що дихає, - хай Господа хвалить» (Пс. 150), - розпочав фестиваль словами псалмоспівця Давида ведучий Андрій Талько.
    Виконуючи слова Писання, об’єднаний оркестр центрального регіону  (Біла Церква, Рокитно, Зубарі, Бузівка, Руська Поляна) розпочав дійство «Гімном Хвали».
     В часи гонінь християни несли вогонь живої віри і пісня «За євангельскую віру» підбадьорювала страждальців. Саме цей твір і заохочував сьогоднішніх християн «стояти за Христа».
    «Це просто диво», - висловлював відчуття ведучий. «Наші батьки тільки мріяли про це.  Коли будувався драмтеатр в місті, дідусь возив щебінь на будівництво і молився, щоб там було проведене хоча б одне богослужіння. Тепер хвала Творцеві лунає в будинках культури, театрах та просто неба».

      Продовжив програму Олег Майовський – співак, поет, композитор, та просто хороший сім’янин пріоритетом якого є відносини з Богом та піклування про сім’ю. «Татова молитва» лунала пісня у виконанні автора.  
    Інструментальна група Першої баптиської церкви м. Житомира  свідчила про Божу любов  та наш обов’язок піснями «Тому, хто біля тебе дай любов» , «Бог тебя простил, о новый человек».
     Близько 100 оркестрантів західного регіону (Рівне, Костопіль, Луцьк, Ковель, Шепетівка) однодушно вигравали: «В двері серця стукає Господь» …
    Олександр Крещук, який повів програму далі, розповів історію написання наступного псалму «У Христі ми Друга маєм», який виконав оркестр луцької церкви.  

     Олександр Чмут, директор Транссвітового радіо привітав присутніх зі святом Трійці і зачитав про місію Втішителя «світові виявити про гріх, і про правду, і про суд» (Івана 16:8).
    «Чи відкликнешся ти на поклик Христа» - звучало питання проповідника.
    Далі виступив об’єднаний оркестр з Бреста та Житомира, які єдинодушно славили Господа грою вдячних пісень. При цьому пісня «Цар царів» була двічі виконана цього вечора.
    Програма фестивалю була різноманітна. Донеччанка Олеся Вельгус вітала присутніх піснями: «Иисус – любов моя», «Чего еще не сделал Бог для нас?»  «Хай живе в щасті кожна родина», - бажав у пісні Олег Майовський вже зі своїми синами Данилом та Олесем. Співав хвалу для Бога чоловічий гурт «Сіон». Іван Барзул, учасник із сонячного Закарпаття, нагадав у пісні про таку цінність, як час.  
    На завершення всі оркестранти (близько 250 чол.) піднялись на сцену і урочистою грою завершили фестиваль.

    Цей короткий репортаж можна закінчити словами одного з гостей: «Не знаю як для оркестрантів, а для мене то було справжнє свято. Я насолоджувався, радів та віддавав славу Господу зі всіма святими».

    Фото.

За матеріалами polyanachurch.org



Просмотров: 2074 | Добавил: godstrumpet | Рейтинг: 5.0/1 |

Copyright MyCorp © 2024
wwjd.ru: Христианская поисковая система. Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Христианский Дом Книги мир тромбона, музыкальный каталог PARTITA.RU - ноты для духового оркестра